Moottorisänkyjen valikoima

Unic Basic

Unic Basic on Suomessa valmistettu ajaton ja laadukas moottorisänky. Sängyn laadukas pussijousisto mukautuu hyvin vartalosi muotojen mukaan poistaen nukkujaan kohdistuvaa painetta.

Tutustu mallistoon

UNIC - Premium

Unic Premium on Suomessa valmistettu yksilöllinen, käsintehty ja viimeistelty moottorisänky. Voit valita jousistojäykkyyden, verhoilun kankaan, jalkasarjan sekä tarpeen mukaan upean sängynpäädyn juuri sinun toiveittesi mukaan.

Tutustu mallistoon

TEMPUR NORTH

Kaarevan muotoilun omaava Tempur North moottorisängyissä tuo luksusta arkeen. Sänky koostuu erittäin kestävästä moottorirungosta, paksusta välipatjasta. Voit valita petauspatjan kolmesta eri tunne vaihdoehdosta. Sänkyjä on saatavilla useassa eri kokovaihtoehdossa.

Tutustu mallistoon

Tempur - Move

Tempur Move moottorisänky on minimalistisen tyylikäs. Voit valita sängyn verhoilun ja jalat omaan makuun sopivaksi. Siinä on motorisoitu Slideback -toiminto mahdollistaa sinulle miellyttävän ja helpon sängyn asennon säädön. Slideback-toiminnolla sängyn pohja liukuu taaksepäin, kun nostat sängyn selkäosaa. Moottorisängyn säätöä käyttäessäsi ylävartalosi pysyy aina samalla kohdalla kuin vieressä nukkujalla. Saatavilla useassa eri koossa.

Tutustu mallistoon