Turvalliset maksutavat

Paytrail on suomalainen maksulaitos

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Paytrailin verkkomaksupalvelun avulla on ostettu tuotteita ja palveluita jo yli 20 miljardin euron arvosta.

Paytrailin asiakkaana voit luottaa, että noudatamme lakeja ja säädöksiä erityisen tarkasti ja otamme turvallisuuteen liittyvät seikat hyvin vakavasti. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Huippuluokan turvallisuus

Paytrailin aasiantuntijatii ylläpitävät ja kehittävät palveluidemme turvallisuutta ja ehkäisevät mahdolliset tietoturvaongelmat. Paytrail hälyttää mahdollisista väärinkäytös- ja huijausyrityksistä, ja jokaisen hälytyksen tarkistaa koulutettu ammattilainen. Otamme tarvittaessa yhteyttä verkkokauppiaaseen.

Safe Pay -sertifikaatti

Paytrail on ensimmäinen maksupalvelu, jolle on myönnetty turvallisen maksamisen Safe Pay -sertifikaatti. Safe Pay -leiman avulla kuluttaja näkee helposti, että maksaminen verkkokaupassa on turvallista. Safe Pay keskittyy ensisijaisesti kuluttajan tietojenkäsittelyyn liittyvään turvallisuuteen. 

Tervetuloa siis turvallisille ostoksille :)

Yhteystiedot, tuki ja ohjeet saat klikkaamalla: https://www.paytrail.com/yhteystiedot