Peruutusehdot

Peruutusehdot

unicenter.fi tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa, myös tuotepakkauksen tulee olla ehjä. Osoitetarroja tai teippejä ei saa kiinnittää suoraan tuotteeseen. Palautuksen mukana tulee myös olla mukana kaikki ruuvit, kiinnikkeet, käyttöohje sekä kaikki tarvikkeet, jotka myyntitapahtumassa / myyntipaketissa asiakas sai mukaan. Asiakas vastaa vastaanotetulle tuotteelle aiheuttamastansa arvonalenemisesta ja vähennämme palautettavasta summasta määrän, joka vastaa tuotteen arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseenarvoon. Huom! Palautusoikeus ei koske asiakkaalle mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita.

Mikäli asiakas käyttää palautusoikeuttaan, on palautusilmoitus tehtävä 14 vrk kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Palautusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@unicenter.fi. Palatusilmoituksessa tulee ilmetä tuotteen nimi / koodi, ostopäivä, kaupan summa yhteensä, asiakkaan nimi, osoite sekä yhteystiedot. Palautettavat tuotteet tulee tämän jälkeen viipymättä lähettää Unicenter Oy:lle, viimeistään 14 vrk kuluessa. Lähetyksen mukaan tulee liittää palautuslomake täytettynä tai muulla tavoin tiedot palautettavista tuotteista sekä tilaus- ja yhteystiedot. Palautelomakkeen saa tilattua osoitteesta asiakaspalvelu@unicenter.fi. Tuotteet tulee palauttaa osoitteeseen Unicenter Oy, Höyrylaivantie 20, 02320 Espoo.

Käsittelemme palautukset saapumisjärjestyksessä viimeistään 14 vrk vastaanotettuamme ne. Hyvitämme viipymättä palautettavan summan käyttämällä samaa maksutapaa, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä ostotapahtumassa, ellei toisin ole sovittu.

Asiakas vastaa käyttöönotetun tuotteen arvonalentumisesta ja vähennämme palautettavasta summasta määrän, joka vastaa tuotteen arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon. Mikäli tuote on sen käytön johdosta tullut myyntikelvottomaksi, asiakas vastaa tuotteen koko arvosta.

Asiakas vastaa itse aina palautuskustannuksista.

Jos tuotteessa on vika tai kuljetusvaurio, niin siitä tulee ilmoittaa viipymättä Unicenter Oy:lle osoitteeseen asiakaspalvelu@unicenter.fi.
Vian tai kuljetusvaurion ilmetessä asiantuntijamme informoi käytännön toimenpiteistä.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@unicenter.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiöön.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Unicenter.fi pyrkii pitämään hintatiedot ja tuotteiden saatavuustiedot ajantasaisena ja oikeina, mutta ei takaa tietojen virheettömyyttä tai tuotteiden saatavuutta eikä vastaa niistä. Jos esitetty hinta on ollut selvästi virheellinen, pidätämme oikeuden purkaa sopimuksen.

Unicenter.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Unicenter.fi sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.