Missä sänkymallissa on vesipestävät päälliset?

Wonderland malliston tuotteiden tekstiilit ovat vesipestäviä. Ne voidaan pestä jopa 60 asteessa, jolloin vuoteesi pysyy puhtaana ja raikkaana pitkään.

Voinko valita kaksi erilaista patjakovuutta parisänkyyn?

Kyllä toki voit. Parisänkyä pohdittaessa tulee valita kaksi erillistä sänkyrunkoa tai patjaa, jolloin saatte valittua molemmille puolille eri patjakovuudet. Kohdassa "sängyt" voit tutustua vaihtoehtoihin.

Saako vuodemalleihin valita eri kankaita tai jalkoja?

Kyllä saa. Kangasvaihtoehdot on merkkikohtaisia, joten parhaiten tieto löytyy aina kyseisen merkin vuoteen kohdalta. Samoin erilaisia jalkoja on saatavilla ja kannattaa tutustua eri merkkien jalkavaihtoehtoihin kohdassa "jalat". Jos haluat jonkin erilaisen kankaan, kuin mitä verkkokaupan vaihtoehdoissa on, niin suosittelemme, että tulet myymälään paikan päälle katsomaan juuri sinulle oikeaa vaihtoehtoa. Asiantuntijamme auttavat sinua valinnassa.

Onko tyyynyllä merkitystä nukkumisergonomiaan?

Oikeanlainen tyyny on yksi tärkeimmistä hyvään uneen vaikuttavista asioista. Samoin oikeanlainen peitto auttaa parempaan nukkumiseen. Pääset livenä kokeilemaan ja tutustumaan eri malleihin myymälässämme.

Kuinka pitkä takuu tuotteilla on?

Valmistajan takuu vaihtelee merkin mukaan, mutta kaikki merkit jota edustamme ovat erittäin pitkään valmistaneet vuoteita, joten laarustandardi on huippuluokkaa. Osassa tuoteista on jopa 15 vuoden takuu. Tutustu eri merkkien tuotteisiin ja takuisiin kohdassa "tuotemerkit".

En tiedä mikä sänky sopisi minulle?

Me autamme mielellämme. Tutustu verkkokaupassamme kattavaan mallistoon ja tule showroomiin, jossa asiantuntijamme auttavat valinnassa. Varaa aika, niin saat henkilökohtaisen palvelun juuri sinulle sopivaan aikaan.

Heräsikö muita kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä ja lähetä meille mieltä askarruttava kysymyksesi. Otamme mahdollisimman pian sinuun yhteyttä asian tiimoilta.

Lähetä viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@unicenter.fi