Maailman paras käsinvalmistettu sänky

Englannin kuninkaalliset sekä useat maailmantähdet kuten Madonna, Elton John, Paris Hilton sekä David Beckham luottavat Vispringin sänkyihin.

Mistä kaikki alkoi...

Vispring tarina alkaa vuonna 1899. Brittiläisen insinöörin James Marshallin vaimo sairastui Kanadassa, James teki hänelle käsin tukevan patjan, jossa oli kierrejouset, jotka oli kääritty musliiniin. Se oli mukavuuden alku.

Vasta vuonna 1901 vallankumouksellinen muotoilu ja tekniikka tuli Isoon-Britanniaan. John Nolon ja Frederick James toivat uuden tekniikan maahan ja päättivät valmistaa patjan kaupalliseen tarkoitukseen ja perustivat vuonna 1901 Marshall Sanitary Pattress Companyn.

Vuonna 1911 valtamerialukset olivat paras tapa matkustaa. Ja juuri täällä tavoin Vispring sai ensimmäiset suuret tilauksensa. Vispring-patjan räätälöity mukavuus sopi täydellisesti maailman hienoimpien alusten, kuten Titanicin ja Olympicin, ylellisiin hytteihin ja sviitteihin.

Vuosien kuluessa Vispringin ammattitaitoiset sängyntekijät alkoivat kokeilla uusia patjan täytteitä. He esittelevät luonnollisempia materiaaleja, kuten jouhia, puhdasta puuvillaa ja shetlanninvillaa, sekä ylellisiä viimeistelyjä, kuten silkkiä ja kashmiria. Vuonna 1932 Vispring loi myös maailman ensimmäisen pussijousitetun divaanin, joka tunnetaan äärimmäisenä nukkumiskokemuksena.

Arvostettu ja palkittu

Vuosikymmeniä kestäneen innovaation ja lukemattomien mittatilauspatjojen jälkeen Vispring sai Queen's Award for Enterprise -palkinnon vuonna 2012. Palkinto myönnetään kaikille kansainvälisen kaupan, innovaatioiden tai kestävän kehityksen alalla menestyneille yrityksille. Se on yksi ylpeimmistä saavutuksistamme.

PARHAAT KÄSIN TEHDYT SÄNGYT - 100 VUOTTA KOKEMUSTA. 

Sängyn pitää olla täydellinen paikka nukkua ja levätä. Patja, joka on käsin täytetty pehmeimmillä luonnonmateriaaleilla. Vispring laadukkaat pussijouset tukevat ja muotoilevat kehoa juuri oikealla tavalla. Vertaansa vailla olevat viimeistelyt takaavat ainutlaatuisen mukavuuden. Jokainen Vispring vuode on unikokemus, jonka haluat kokea.

Tuki alkaa jousista

Olemme pussijousien edelläkävijä ja olemme käyttäneet niitä siitä lähtien, kun Vispring perustettiin vuonna 1901. Sekä runkopatjan että patjamme ovat pussijousitettuja, ja ne toimivat yhdessä luodakseen äärimmäisen tukijärjestelmän lantiolle, hartioille ja selkärangalle.  Jousemme valmistetaan edelleen samalla tavalla – korkealaatuista kestävää vanadiiniterästä oleva jouset kääritään yksittäin luonnonmukaisista materiaaleista valmistettuihin pusseihin.

Käsin valmistetut Englannissa

Vie aikaa tullaksesi oman taitosi mestariksi. Vispring on valmistanut vuoteita jo yli 100 vuotta ja siitä syystä Vispringin sängyt ovat legendaarisia. Sängynvalmistuksen perinteet ovat erittäin syvällä ja tätä tietotaitoa hyödyntämällä valmistuu huippuluokat vuoteet. Käsin tehdyt pienet yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden

Mukavin kestävästi

Käytämme eri puolelta maailmaa ylellisimpiä ja kestävimpiä luonnonmateriaaleja. Se on ainoa tapa varmistaa, että Vispring-mukavuus ylittää kaiken, mitä olet kokenut. Pehmeä, untuvainen, luomoava ja satiinimainen. Jokainen materiaalia käsitellään huolellisesti. Käsin tuftattu. Huolellisesti täytetty. Ylellisesti viimeistelty, näistä syntyy Vispring vuoteet.

Miten löydän täydellisen patjan juuri minulle?

Alla askelmerkit, jolla löydät itsellesi juuri oikeanlaisen patjan / sängyn.

Vispringin käsintehdyt sängyt tarjoavat valtavan valikoiman vaihtoehtoja - erilaisista täytteistä useisiin käsintehtyihin jousikerroksiin. Ja sitten on myös mahdollisuus valita eri patjojen kovuudet. Nämä yksinkertaiset vaiheet auttavat löytämään sinulle oikean.

Sängyt räätälöidään aina toiveesi mukaan ja tälä varmistetaan ylellinen nukkumiskokemus.

Kannattaa kokeilla

Suosittelemme, että tulet myymäläämme kokeilemaan eri patjoja. Pääset kokeilemaan myös monia erilaisia yhdistelmiä mm. eri jousikovuuksia sekä eri täytteitä ja mieti mikä sopii sinulle parhaiten.

ÄLÄ KIIREHDI, KÄYTÄ AIKAA

Täydellisen sängyn löytäminen ei tapahdu hetkessä. Joten älä kiirehdi. Kokeile jokaista sänkyä vähintään 10 minuuttia (myös yhdessä kumppanisi kanssa). Yritä päästä normaaliin nukkuma-asentoon ja käänny pari kertaa ympäri nähdäksesi, tuntuuko se oikealta.

Vispring-sängyissä on neljä erilaista jousikovuutta – pehmeä, keskivahva, kiinteä ja erittäin kiinteä.
Molemmille puolille on saatavilla eri jousikovuudet, jotta patjasta saadaan täydellinen, niin sinulle kuin kumppanillesi.

Tässä opas oikean jousenkovuuden / tunteen löytämiseen.

Jouset valitaan nukkujan painon mukaan.

70 kg asti: Pehmeä
70-102kg: Keskikokoinen
102-127kg: Kiinteä
Yli 127 kg: Erittäin kiinteä

  • Liian pehmeä

    Selkärankasi kumartuu alaspäin ja aiheuttaa painetta lantiosi ympärille. Hyvä testi on nähdä, voitko liu'uttaa kättäsi selkäsi alle - jos ei, se on liian pehmeä.

  • Liian kova

    Jos selkärankasi kumartuu ylöspäin ja hartioiden ja polvien ympärillä on painetta, patja on liian kova. Tässä tapauksessa kätesi liukuu helposti patjan ja selkäsi ontelon väliin.

  • Juuri oikeanlainen

    Selkärankasi tulee olla suora ja koko vartalosi tulee tuntua tasaisesti tuettuna.

Mittaa huoneesi

Paras tapa on tarttua mittanauhaan ja miettiä, minkälainen sänky huoneeseesi mahtuu. Leveämpi sänky antaa sinulle enemmän tilaa levätä ja vähemmän unihäiriöitä, joten jos mahdollista, niin suosittelemme levempää mallia.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.