HETKI KUN MAKAAT TEMPUR PATJALLA, TUNTUU MELKEIN TAIANOMAISELTA, KUN MILJARDIT ERITTÄIN HERKÄT PATJANSOLUT REAGOIVAT VÄLITTÖMÄSTI KEHOOSI

Mikä tekee Tempurista erityisen?

Vastaus ei ole yksiselitteinen. Se voisi olla meidän TEMPUR®-materiaali, joka on kehitetty NASAn teknologian mukaisesti. Tai 30 vuoden kokemus unesta ja innovaatioista. Ehkäpä syynä on saavutukset terveydenhoitoalalla. Tai se, että Tempur on saavuttanut 1. sijan asiakastyytyväisyydessä useissa eri maissa ympäri maailman.

Tai ehkä syynä on yksinkertaisesti taianomainen TEMPUR®-tunne, jonka tunnet, kun pääset makaamaan. TEMPUR® auttaa sinua nukkumaan pidempään, paremmin ja syvemmin. Totuus on että kaikki tämä on tehnyt meistä maailman suurimman sänkyalan valmistajan.

AINOA OIKEA TEMPUR

TEMPUR®-materiaali on muistivaahtoa, mutta mikään muu muistivaahto ei ole TEMPUR®-materiaalia. 

Valmistuskaava on aina pysynyt salassa. Alle 10 ihmistä maailmassa osaa tehdä sen ja he kaikki työskentelevät Tempurilla. 

Siitä lähtien, kun Tempur loi ensimmäisen memory foam -patjan ja -tyynyn vuonna 1991, TEMPUR® materiaali on ollut kaikkien tuotteiden ytimessä. 

TEMPUR®-materiaali on viskoelastinen, eli sekä nestemäinen että jousimainen. Tällä saavutetaan herkästi painoon sekä lämpöön reagoiva materiaali.

AINUTLAATUINEN TUNNE

Makaamisen hetki tuntuu puhtaalta taikalta, kun solut reagoivat välittömästi kehosi muotoon, painoon ja lämpöön mukautuen tarkasti jokaisen sentin mukaan. Sen todistettu paineenalennus antaa kehollesi täydellisen mukavuuden ja tuen, mikä auttaa sinua ajautumaan pois nopeammin. Se voi myös auttaa vähentämään heittelyäsi. Se imee kumppanisi liikkeet, joten häiritsette toisianne vähemmän. TEMPUR® Materialin toiminta on monimutkaista, mutta sen toiminta on yksinkertaista: auttaa sinua todelliseen levolliseen uneen.

Tinkimätön laatu, joka kestää

Laatu kulkee kaikessa toiminnassa. 

Patjojen ja tyynyjen tuotantolaitoksessa Tanskassa - maassa, joka on kuuluisa ikonisesta suunnittelusta ja asiantuntevasta käsityöstään - on lahjakkaan ja intohimoisen tiimin koti, joka on omistautunut toimittamaan korkeimpia standardeja.

Yhden TEMPUR®-patjan luomiseen kuluvan 60 tunnin aikana suoritetaan 67 erilaista laatutarkastusta. 

Jos joku asiantuntijoista katsoo, että patja ei vieläkään ole tarpeeksi hyvä, hän voi yksinkertaisesti hylätä sen.

Tempurin sitoutuminen laatuun on syvällistä - mukaan lukien vain parhaiden materiaalien valitseminen ja pyrkimys varmistaa maailmanlaajuisesti tunnustetut sertifikaatit kestävän kehityksen tavoitteidemme saavuttamiseksi. 

Alkukonseptista lopulliseen ompeleeseen, aina tehtaasta makuuhuoneeseesi, voit olla varma, että TEMPUR®-tuotteet ovat parasta mitä voit ostaa.

Tutkitusti tyytyväisimmät käyttäjät

Eurooppalaiset Tempurin käyttäjät ovat keskimäärin tyytyväisempiä kuin muiden patjamerkkien käyttäjät*

*Perustuu haastatteluihin, jotka on tehty yli 24 000 patjakäyttäjän kanssa 13 Euroopan maassa vuosina 2016-2018. Tyytyväisyys on laskettu verraten tuloksia keskimääräisesti erittäin tyytyväisten Tempur-patjojen käyttäjien kanssa kaikissa 13 maassa seuraavaksi lähinnä olevan kilpailijan tyytyväisimpien asiakkaiden keskiarvoon. Lähin kilpailija tarkoittaa lähintä kilpailijaa ainoastaan suhteessa haastattelutuloksiin. 

Tempur pyrkii luomaan tuotteita, jotka johdonmukaisesti tarjoavat syvästi virkistävää ja palauttavaa unta. Tempur toivoo, että tuotteiden käyttäjät nukkuvat niin hyvin, että he eivät ainoastaan odota pääsevänsä nukkumaan joka yö, vaan kertovat myös ystävilleen ja perheenjäsenilleen, miten hyvin he nukkuvat Tempur tuotteiden avulla.

TULE showroomiin TUTUSTUMAAN MALLISTOON

Varaa henkilökohtainen maksuton palveluaika
Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.