UNIC - made in finland

Unic sängyt valmistetaan kotimaassa lähes 30 vuoden kokemuksella. Meidän mallistoon on valittu hinta- / laatusuhteeltaan erinomaiset sängyt / sänkykokonaisuudet.

Haluamme tukea kotimaista työtä sekä asiantuntemusta.

Showroomissa on tuotteet nähtävillä sekä kokeiltavana.

Valitse Suomessa valmistettu sänky

 • Joustinpatja vai älykäs Memory-vaahtopatja? Mikä on sinun suosikki?

  Oletko miettinyt koskaan, että kuinka merkittävässä roolissa sänky / patja on meidän kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissamme. Kotimaisen Unic- mallistosta läydät perinteisiä pussijousitettuja ja bonnel-jousitettuja patjoja sekä viskoelastisia / älyvaahtopatjoja, jotka muotoutuvat kehon painon ja lämmön mukaan. Patjoja on saatavilla eri kovuuksilla ja tunteilla ja tällöin me löydämme juuri sinun kehollesi sopivimman sängyn / patjan. Toki parhaiten se löytyy kokeilemalla.

  Unic- mallistosta läydän niin, runkopatjasängyt, jenkkisängyt tai säädettävät moottorisänkyt.

 • Runkovaihtoehtoina ovat jenkkisänky, runkopatja tai moottorisänky

  Runkopatjasängyt sisältävät patjan lisäksi puuvalmisteisen runkorakenteen ja jalkasarjan. Jenkkisängyt ovat korkeita ja muhkeita sänkyjä, joissa pehmusterakenne on tuotteesta riippuen vain yläpatjassa tai myös alemmassa runkokerroksessa. Unic- malliston moottorisängyt säätyvät molemmista päistä tuotteesta riippuen langattomalla tai langallisella kaukosäätimellä. Moottorisängyissämme käytetty Okin-moottori on hiljainen, vahva ja luotettava luotettavaksi. Patjojen lisäksi saatavilla on korkealuokkaisia petauspatjoja.

 • Valitsemalla kotimaisen Unic-sängyn teet kestävän valinnan

  Kotimaisen sänkyvalmistajan lähes 30 vuoden kokemus sänkyjen ja patjojen valmistajana takaa sen, että mitä tarvitaan kestävään ja hyvään nukkumisratkaisun saavuttamiseksi. Tämän johdosta pystymme tarjoamaan sänkytuotteillemme verrattaen pitkät ja kattavat tuotetakuut.

  Unic- sängyt ja patjat pohjanmaalla. Hankkimalla kotimaisen, lähellä valmistetun sängyn ja patjan, tuet myös kotimaista työtä. Valintasi on samalla vastuullinen, sillä vältät ulkomaisen tuotteen kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä.

Sertifikaatit ja jäsenyydet

Allergia-, iho- ja astmaliitto ry

Tuotteet, joille on myönnetty Allergiatunnus, ei tutkitusti sisällä yleisesti haitallisia ja allergisoivia ainesosia.

Suomalaisen Työn Liitto ry

Tuotteillemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liitto ry:n Avainlippu­­tunnus, joka kertoo korkeasta kotimaisuus­­­asteesta ja laadusta, turvallisuudesta ja vastuullisuudesta.

Oeko-Tex® (Öko-Tex)

Kansainvälinen Öko-Tex (Oeko-Tex) sertifiointi on kansainvälinen tekstiilien haitta-aineettomuudesta kertova sertifikaatti. Saadakseen sertifioinnin tuotteen pH-tason tulee olla ihoystävällinen, tuote tulee olla haitta-aineeton ja tuotteessa käytettyjen väriaineiden tulee olla myrkyttömiä.

CertiPUR®

Käytössämme olevalle polyuretaanivaahtomuoville on myönnetty haitta-aineettomuudesta ja pölyämät­tömyydestä todistava kansainvälinen CertiPUR®-sertifikaatti. CertiPUR®-standardoidut tuotteet ovat vapaita raskasmetalleista ja ftalaateista. Tuotteet eivät ole allergisoivia ja sisällä haitallisia väriaineita tai orgaanisia yhdisteitä.

Unic- mallisto lyhyesti

Joustinpatjat

Unic- joustinpatjoissa on jopa 7-vyöhykkeinen Pocket-pussijousitus, joka muotoutuu optimaalisesti nukkujan kehon painopisteisiin. Voit valita jousiston pehmeällä Medium-jäykkyydellä, jämäkällä Hard-jäykkyydellä tai erittäin jämäkällä XHard-jäykkyydellä. Kysy eri vaihtoehdoista lisää myyjältä.

Memory foam -eli älyvaahtopatja

Memory foam-sängyssä hyödynnetään lämpöön ja paineeseen reagoivaa viskoelastista erikois­pehmuste­materiaalia, joka mukautuu kehon painopisteisiin ja antaa erinomaisen tuen esimerkiksi selkäkivuista kärsivälle. Memory foam- vaahtopehmusteen jouseton rakenne tarjoaa rauhoittavan ja kevyen nukkumiskokemuksen. Memory-vaahto jakaa kehon painon tasaisesti laajalle alalle, jolloin pintapaine pysyy vähäisenä. Tämän johdosta pintaverenkierto pysyy hyvänä ja yöllisen kääntyilyn tarve vähenee. Kun keskeytyksetön syvän unen määrä lisääntyy, heräät aamulla paremmin levänneenä.

Petauspatjat

Tarjoamme useita eri petauspatja vaihtoehtoja. Mallistossa on niin perinteisiä vaahtomuovisia petauspatjoja kuin älyvaahtopetauspatjoja. Kysy lisää myyjältämme.

Takuu

Tuotteillemme pääsääntöisesti 10 vuoden runko- ja jousitakuun. Tutustu tuotekohtaisiin takuuehtoihin myymälässä.

Sertifikaatit

Tuotteessa käytetylle kimmovaahdolle on myönnetty kansainvälinen CertiPUR®-sertifikaatti, joka takaa että tuote ei sisällä allergisoivia ja pölyäviä materiaaleja. Avainlippu­tunnus kertoo kotimaisesta valmistuksesta. Oeko-Tex (Öko-Tex) sertifiointi on merkki tuotteen haitta-aineettomuudesta.Lue lisää materiaalien sertifioinneista↪.

TULE showroomiin TUTUSTUMAAN MALLISTOON

Varaa henkilökohtainen maksuton palveluaika
Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.

TUTUSTU MALLISTOON